Bang dat gelpolish slecht voor je nagels is?

Zou je ook graag fantastische kleurtjes willen dragen die lang op de nagel blijven? Maar wil je er niet aan beginnen omdat je gehoord hebt dat gelpolish slecht voor je is? Dat gelpolish allergieën veroorzaakt? Dat het je nagels verpest?


De juiste manier van aanbrengen en verwijderen is 'the key'!

Als extra 'partner in crime' gebruik ik IBXDit zijn zeer verontrustende verhalen of ervaringen van mensen. Dit weerhoudt je misschien om toch die verzorgde look te hebben die je graag zou willen. Ik hoor je denken...is dit dan niet waar? 

 

Niet waar wil ik niet zeggen, het kan heel goed zo zijn dat iemand een slechte ervaring heeft gehad of dat er na verloop van tijd een allergie is veroorzaakt door bepaalde bestanddelen van een product. 

 

Dit zijn echter problemen die te voorkomen zijn door de juiste manier van aanbrengen en gebruik van de juiste (lees: veilige!) producten die vrij zijn van de belangrijkste allergenen, oftewel hypo-allergeen.

Ik zeg zelf wel eens "ik ben allergisch voor alles wat in de lucht vliegt". Ik heb bijvoorbeeld een gevoelige huid en luchtwegen die snel reageert op allergenen.

Ik had zelf ook de angst om allergisch te worden voor de bestanddelen van gellak, gelnagels of acrylnagels. Zolang de manier van aanbrengen veilig gebeurd, kan er geen allergie ontstaan.

 

Gelukkig kan ik met een gerust hart kunstproduct dragen! Ik kan de lengte behalen die ik wil, de kleuren dragen die ik wil, zonder bang te zijn of ik er op reageer!

 

De gelpolish is vrij van de meest belangrijke allergenen die een allergie kunnen veroorzaken. Daarnaast is het heel belangrijk dat het product alleen op de nagel zit, niet op de huid en goed uitgehard wordt in een hoogwaardig kwalitatieve lamp. 

 

De gelpolish die ik gebruik zijn van Light Elegance, CND™ Shellac™ en Loveness en zijn 100% HEMA free. HEMA is 1 van die belangrijke allergenen die je liever niet in je gel of gelpolish hebt. 

 

Ik ben opgeleid als allround nagesltylist bij Lalique Cosmetics in Heerhugowaard. Daarnaast heb ik het landelijk examen afgelegd voor de examen commisie TCI en afgerond met een mooi diploma.

De gelpolish behandeling

 

Product bepalen

Een gelpolish behandeling beginnen we met het beoordelen van de natuurlijke nagel. Welk product past het beste naar verwachting op jouw nagels? Soms gaat er een aantal behandelingen overheen voordat we de juiste formule hebben gevonden. De ene klant heeft een flexibele gel nodig, de andere klant heeft een meer stevige gel nodig en soms een combinatie van die twee. 

 

Manicure

Er wordt een manicure van de natuurlijke nagel uitgevoerd. Hierbij wordt de nagelriem verzorgd en de nagelplaat schoon en vet vrij gemaakt. 

 

IBX

Dan komt de natuurlijke nagelplaat verzorger, versteviger, hersteller en beschermer in beeld. We doen IBX op de nagelplaat en door middel van de warmte lamp zakt dit dieper de nagelplaat IN. Hier zetten we het vast met de LED lamp. De IBX zorgt voor een meer stevige nagel binnen in de nagelplaten.

 

Kleur en design

En dan...kleur en design naar keuze aanbrengen. De gelpolish wordt uitgehard in een hoogwaardige LED lamp waar u maximaal 5 minuten per behandeling met uw hand in de lamp zit. Dit is niet schadelijk. 

 

Finishing touch

De nagels worden schoongemaakt van stof en residu en de huid wordt opnieuw gevoed door de nagelriem olie. U mag uw handen wassen, desinfecteren en daarna verzorgen met handlotion en “off you go!”

Hoe verwijder ik mijn gelpolish? 

Heeft u CND™ SHELLAC™ op uw nagels of een annder afwwekbaar product en wilt u het product weer verwijderen? Dan kan dit op twee manieren:

 

IN DE SALON

Ik zal de gelpolish veilig en snel verwijderen met remover wraps die enkel de nagel bedekken en CND™ Offly Fast™ Replenishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt. Na 8 minuten worden de wraps verwijdert en zullen eventuele restjes zachtjes van de nagels worden gehaald met een bokkenpootje of orangewood stick. Uw nagels zijn nu weer klaar voor een nieuwe kleur!

 

THUIS

U kunt ook zelf uw gelpolish verwijderen met de speciale remover kit. Deze remover  kit bevat alle benodigdheden om twee complete gelpolish behandelingen te verwijderen. 

 

Verwijder uw SHELLAC™ nooit door het er zelf vanaf te trekken of eraf te vijlen! Hiermee brengt u schade aan uw natuurlijke nagel.

 

Heeft u geen afweekbaar product gekozen? Dan kunt u het in de salon laten bijwerken of verwijderen.

 

Voordelen van gelpolish / CND Shellac


 • Ik werk met veilige producten, hypo-allergeen en HEMA vrij zodat je met een gerust hart kunt aanschuiven
 • Ik heb een gedegen opleiding gevolgd tot allround nagelstylist en blijf me trainen op het gebied van 
  • de natuurlijke nagel
  • productkennis
  • hygiëne
  • applicatie techniek
  • design en nail art
  • bedrijfsvoering
 • Direct droog en u loopt kant en klaar de deur uit
 • 3 tot 4 weken draagtijd en geen omkijken naar uw kleur
 • Veilig in gebruik en om te dragen, ook voor zwangere dames!
 • De natuurlijke nagel wordt niet beschadigd, zullen steviger en sterker aanvoelen en kunnen een langere lengte behalen
 • Een breed kleurenpalet om uit te kiezen, dus voor ieder wat wils 
 • Extra nailart mogelijkheden
 • Snelle en veilige verwijdering zonder vijlen op de natuurlijke nagel, evt. zelfs thuis te doen.

Aletta's ervaring

Vraag en antwoord

 • Is een LED lamp schadelijk voor mijn huid?
  • Nee. Als je eens in de 3 a 4 weken je nagels laat doen in de salon is deze LED straling niet schadelijk.
 • Heb ik extra versteviging nodig?
  • Dat kunnen we bepalen tijdens de eerste behandeling of als we merken dat u een meer stevige nagel prettiger vind.
 • Ik heb een acrylatenallergie. Kan ik jou producten gebruiken?
  • Allereerst is het van belang dat je weet voor welk acrylaat je allergisch bent. Want zomaar uitproberen is niet de juiste aanvliegroute. Ga eerst langs uw huisarts of dermatoloog.
 • Wat is het verschil met Shellac?
  • Niet alle gellak kan worden afgeweekt zoals met shellac. Sommige soorten gellak nemen een langere afweek tijd in beslag of sommigen moeten professioneel worden afgevijld. Vraag mij tijdens de behandeling naar de mogelijkheden per kleur.


Het lijkt me super leuk om je te kunnen helpen met veilige betrouwbare producten! 

Groetjes Mareille

Gelpolish €40,- (incl lichte versteviging) 

 

BIAB €50

BIAB blend €65

BIAB blend advanced €85 (incl korte verlenging / vorm correctie) 

Gel nabehandeling €50

Bovenstaande behandelingen zijn incl. Soft manicure

 

IBX manicure €30,-

IBX kickstart €90 + gratis mini dadi'oil

Deze behandelingen zijn incl. Manicurette 

 

+ IBX €10

+ gelpolish €10

+ zijde reparatie 3,50 per nagel