Heb je last van beschadigde, gescheurde, en gespleten nagels?

Dan heb ik de oplossing!


Je nagels zien er onverzorgd uit, soms zelfs lelijk of ogen ongezond. Daarnaast wordt je steeds herinnerd aan je nagels, die niet naar je zin zijn, doordat je blijft haken aan je kleding. Er breken regelmatig deeltjes af en soms zelfs tot in het vlees. Super frustrerend en vooral heel vervelend.


Hier kun je ontzettend van balen en onzeker van worden. Zeker als je een beroep hebt waarbij je veel met je handen werkt of praat. Je handen zijn altijd in het zicht en als je iets aanwijst tijdens een presentatie of iets uitlegt aan de behandeltafel wil je dat de kijker/luisteraar/cliënt niet afgeleid wordt door onverzorgde handen. 

 

Je wilt kunnen stralen en knallen. Als je nagels en handen verzorgd zijn, is dit de kers op de taart van je presentatie van jezelf. 

 

“Jezelf zijn van top tot de tip van je nagels’

 

Mijn eigen ervaring met IBX was toen mijn eigen nagels, door medicatie, schilferig werden en horizontaal gingen splijten. In eerste instantie schrok ik en wilde ik dat het ‘gemaakt’ zou worden. 

 

Ik begon aan acrylnagels. Deze bleven niet naar mijn zin zitten. Nu weet ik dat dit logisch is op een beschadigde nagel. Ik ben verder gaan zoeken naar IBX behandelingen. Na 1 behandeling (1!) was het schilferen ‘gemaakt’. Je kunt je voorstellen dat ik direct om was. 

 

Houdt je van een naturel look?

IBX behandelingen maken jouw eigen natuurlijke nagels sterker, steviger, ze worden hersteld van schade en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Doordat IBX IN de nagel zakt en daar gefixeerd wordt, heb je een prachtige nagel die langer kan worden en een heel natuurlijk is en oogt.

Ikzelf ben altijd extra trots als ik kan zeggen; ‘Dit zijn mijn eigen nagels’ als antwoord op de vraag; ‘Zijn dat kunstnagels?’

 

Bij ernstige beschadigingen of aandoeningen zijn natuurlijk meer behandelingen nodig en is soms geduld, volhouden en heeel veeel olie alsnog het antwoord. Verzorgen, verzorgen, verzorgen.

 

Bij een IBX behandeling is de eerste stap van het tweedelig systeem, de repair aanbrengen. Dit wordt aangebracht op de plaatsen waar het nodig is; beschadigingen/schilfering/splijten. Zo wordt dit aan elkaar geplakt. Dan mogen uw handen onder een warmte lamp. Hierdoor worden de oliën die in het product zitten meer vloeibaar en zakken deze in de nagelplaat. Dit wordt vervolgens vastgezet in de LED lamp. Nu is het onderdeel geworden van uw eigen nagel.

 

De tweede stap is de strengthener aanbrengen. We brengen dit als een gellak aan. Daarna volgt ook de warmtelamp en de LED lamp.

 

Uw nagelriemen worden verzorgd met een manicure en we sluiten de behandeling af met een blanke, verzorgende, nagellak.

IBX

IBX is een behandeling dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten, bijvoorbeeld CND Shellac, gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen.

IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. 

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

Voordelen van IBX

 

 • Je natuurlijke nagel wordt extra beschermd tegen invloeden van buitenaf 
 • IBX geeft ook extra bescherming onder uw kunstnagels en je hoeft je geen zorgen meer te maken over de gevolgen van het afweken
 • Doordat IBX een netwerk maakt IN de nagel en niet boven op de nagel ligt, wordt uw eigen natuurlijk nagel verstevigd en zien ze er natuurlijk uit, kun je meer lengte behalen en breken ze minder snel.
 • Beschadigingen worden herstelt zoals; splijten, schilfers, brokkelen, ribbels of groeven

Kickstart

Bij een IBX traject starten we, om de natuurlijke nagel te verbeteren en of repareren, met een kickstart. Je komt wekelijks bij mij in de salon voor een IBX manicure. Doet doen we 3 weken achter elkaar. Zo verzadigen, lees: herstellen, beschermen en versterken, we de nagelplaat optimaal.

De ideale start voor ieder traject. Vooral voor de ernstig beschadigde nagel, de probleem nagel of de hele slappe en dunne nagel.

We heffen horizontale splijting op en repareren dit door de IBX repair. Deze plakt de gespleten nagelplaten als het ware weer aan elkaar. Dit herhalen we tot de nagelplaat is gerepareerd. 

We gebruiken vervolgens IBX strengthner om de nagelplaat te verstevigen en beschermen voor toekomstige invloeden van buitenaf. Bij de kickstart passen we deze stap ook 2x toe zodat de nagelplaat optimaal versterkt word.

Dan is het tijd voor de manicure. We verzorgen de nagelriemen met dadi'oil, halen dode velletjes weg. We sluiten de behandeling af met een nagellak naar keuze op de nagels.

 

Investering
Kickstart 3 behandelingen € 85,- + gratis 3,7ml dadi'oil en blanke lak

Teamwork

We werken samen aan een optimaal resultaat. Dat betekent dat een gedeelte van de totale behandeling bij mij in de salon wordt verricht en de rest thuis/zelf zorg is. Dit doet u door intensief te smeren met nagelriemolie.

Bij de kickstart krijgt u een klein flesje Dadi'oil van 3,7ml gratis. Deze dient u iedere behandeling mee te nemen zodat we deze kunnen vullen en u de zelfzorg optimaal kunt voortzetten.

 

Investering
Dadi'oil 3,7ml € 5,95
Navullen Dadi'oil 3,7ml € 5,-
Dadi'oil 14,3ml € 19,95
Dadi'oil 72ml € 52,95

Vervolgbehandelingen

Als we te maken hebben met een diepe scheur, een verticale scheur, psoriasis nagels, nagels met ernstige diepe delaminatie oftewel diepe horizontale splijting van de nagelplaten (Onychoshizis), een nagel die van de nagelplaat is losgekomen (Onycholysis) of andere nagel aandoeningen, dan zijn er vaak meer behandelingen nodig. De regel is dat we de wekelijkse behandelingen voortzetten tot dat de nagelplaat gerepareerd is. Daarna kunnen we naar 2 wekelijks en evt. naar 3 wekelijks. We zullen steeds bespreken waar we staan en of we vooruitgang boeken. Ik neem daarom foto's van voor en na de behandelingen zodat we, ook de minuscule, vooruitgang kunnen zien.

 

Voor

Na 1 IBX behandeling en boost base coat

Voor

Na 1 IBX behandeling

Na 10 behandelingen

Na 10 behandelingen

Vraag en antwoord

 • Moet ik dan iedere ALTIJD iedere week komen?
  • ALTIJD? Nee. We zoeken voor iedereen een behandeling op maat. Voor de klant A betekend dit dat een kickstart voldoende is. Voor klant B zal een langere tijd nodig zijn. Dit evalueren we per stap die we maken. 

 

 • Kan ik ook alleen IBX onder mijn gellak of Shellac zetten?
  • Ja. Dit kan zeker. Als uw wens is mooie nagels met extra bescherming is dit een goede optie.

 

 • Ik werk in de zorg en gebruik veel handalcohol. Heeft oliën dan wel zin voor mij?
  • Ja! Olie heeft altijd zin. JUIST als u veel uw handen wast of regelmatig uw handen moet desinfecteren. De nagelriemolie hersteld de vocht balans en verzorgd de huid rondom de nagel. Daarnaast houdt het de nagel soepel en heeft u minder last van minuscule beschadigingen.

Heb je een andere vraag?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Ik help je graag op weg.

Gelpolish €40,- (incl lichte versteviging) 

 

BIAB €50

BIAB blend €65

BIAB blend advanced €85 (incl korte verlenging / vorm correctie) 

Gel nabehandeling €50

Bovenstaande behandelingen zijn incl. Soft manicure

 

IBX manicure €30,-

IBX kickstart €90 + gratis mini dadi'oil

Deze behandelingen zijn incl. Manicurette 

 

+ IBX €10

+ gelpolish €10

+ zijde reparatie 3,50 per nagel