Home » Intake

Super!

Je wil een intake inplannen!

 

Via onderstaande button kom je in mijn online agenda!IBX

 

IBX is een behandeling dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten, bijvoorbeeld CND Shellac, gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen.

IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. 

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

 

Voordelen van IBX

 

  • Je natuurlijke nagel wordt extra beschermd tegen invloeden van buitenaf 
  • IBX geeft ook extra bescherming onder uw kunstnagels en je hoeft je geen zorgen meer te maken over de gevolgen van het afweken
  • Doordat IBX een netwerk maakt IN de nagel en niet boven op de nagel ligt, wordt uw eigen natuurlijk nagel verstevigd en zien ze er natuurlijk uit, kun je meer lengte behalen en breken ze minder snel.
  • Beschadigingen worden herstelt zoals; splijten, schilfers, brokkelen, ribbels of groeven