Home » Kickstart claimen

Super!

Je wil de kickstart aanbieding claimen! 

1 gratis behandeling bij aanschaf van het kickstart traject!

 

LET OP: tijdelijk aanbod!

Alleen geldig voor de eerste 10 mensen die de aanbieding claimen en een afspraak maken in september, oktober of november.

 

 

Kickstart

Bij een IBX traject starten we, om de natuurlijke nagel te verbeteren en of repareren, met een kickstart. Je komt wekelijks bij mij in de salon voor een IBX manicure. Doet doen we 3 weken achter elkaar. Zo verzadigen, lees: herstellen, beschermen en versterken, we de nagelplaat optimaal.

De ideale start voor ieder traject. Vooral voor de ernstig beschadigde nagel, de probleem nagel of de hele slappe en dunne nagel.

We heffen horizontale splijting op en repareren dit door de IBX repair. Deze plakt de gespleten nagelplaten als het ware weer aan elkaar. Dit herhalen we tot de nagelplaat is gerepareerd. 

We gebruiken vervolgens IBX strengthner om de nagelplaat te verstevigen en beschermen voor toekomstige invloeden van buitenaf. Bij de kickstart passen we deze stap ook 2x toe zodat de nagelplaat optimaal versterkt word.

Dan is het tijd voor de manicure. We verzorgen de nagelriemen met dadi'oil, halen dode velletjes weg. We sluiten de behandeling af met een nagellak naar keuze op de nagels.

 

Investering

Kickstart 3 behandelingen                                € 85,-         + gratis 3,7ml dadi'oil en gelakte nagels naar keuze

 

claim de aanbieding en u betaald slechts

€ 57,- 

 

 

Teamwork

We werken samen aan een optimaal resultaat. Dat betekent dat een gedeelte van de totale behandeling bij mij in de salon wordt verricht en de rest thuis/zelf zorg is. Dit doet u door intensief te smeren met nagelriemolie.

Bij de kickstart krijgt u een klein flesje Dadi'oil van 3,7ml gratis. Deze dient u iedere behandeling mee te nemen zodat we deze kunnen vullen en u de zelfzorg optimaal kunt voortzetten.

 

Investering

Dadi'oil 3,7ml                                                   € 5,95

Navullen Dadi'oil 3,7ml                                    € 5,-

Dadi'oil 14,3ml                                                 € 19,95

Dadi'oil 72ml                                                    € 52,95

 

Vervolgbehandelingen

Als we te maken hebben met een diepe scheur, een verticale scheur, psoriasis nagels, nagels met ernstige diepe delaminatie oftewel diepe horizontale splijting van de nagelplaten (Onychoshizis), een nagel die van de nagelplaat is losgekomen (Onycholysis) of andere nagel aandoeningen, dan zijn er vaak meer behandelingen nodig. De regel is dat we de wekelijkse behandelingen voortzetten tot dat de nagelplaat gerepareerd is. Daarna kunnen we naar 2 wekelijks en evt. naar 3 wekelijks. We zullen steeds bespreken waar we staan en of we vooruitgang boeken. Ik neem daarom foto's van voor en na de behandelingen zodat we, ook de minuscule, vooruitgang kunnen zien.

 

Klik hier voor alle informatie over de ibx behandelingen.