Home » Natural nail treatment

Wil je stevige nagels of die extra versteviging onder je gelpolish om een mooie lengte te behalen? 


Dan is rubberbase wellicht iets voor jou!In de Lacquerie maak ik geen gebruik van 'one type fits all' producten. Dit is bij mij met kleding ook nog nooit gelukt, dus waarom zou dit met nagelplaten wel zo gaan? Zelfs op 1 persoon heb je te maken met verschillende nagelplaten, niet alle 10 zijn exact hetzelfde qua vorm, flexibiliteit en sterkte. 

 

Rubberbase is een flexibel product met een goede hechting.

Brush on fiber is een flexibel product maar is iets sterker dan bovenstaande door de fiber deeltjes in het product.

Boost gel heeft de eigenschappen van een rubberbase maar met dit product bouw je geen bolling op de nagel. 

De bolling geeft kracht aan het product maar zorgt ook voor een look die meer op kunstangels lijkt. Dit kun je mooi vinden of juist meer van de natuurlijke 'platte' nagel houden.

 

Het enige wat deze flexibele producten niet kunnen is een verlenging maken, daarvoor is een kunstnagel behandeling of zijde reparatie nodig. 

 

Zijde reparatie kan gedaan worden bij een natural nail treatment. Als de natuurlijke nagel is ingescheurd of er een klein hoekje is afgebroken kunnen we dit repareren met een stukje zijde. We leggen dit op de nagel en tussen de laagjes van de gel in. Zo zie en voel je niets meer van dat lossen stukje nagel. 

 

Zoveel mensen zoveel wensen. 

 

Soms is het even zoeken en uitproberen met elkaar wat het beste werkt. Als het ene product niet zo fijn hecht, kan het andere dit beter doen. Hiervoor kijken we naar de nagelplaten per persoon. 

 

Soms zijn bovenstaande producten te flexibel en schuiven we een categorie verder naar de hard gels. Dit zijn gels die onder de kunstnagels vallen en ook hierin zijn verschillende gels met verschillende 'talenten'.