Home » Over Mareille

'Als we weten welk resultaat jij wil boeken, kan ik de weg er naar toe bepalen'Lacquerie Mareille 

Lacquerie Mareille is ontstaan uit een plotselinge passie voor het nagel vak. Ik heb een passie ontwikkeld voor gezonde, mooi verzorgde nagels en mooi gebouwde nagel verlengingen. Het 1 op 1 werken met mensen, het verzorgen van de handen, verbeteren van de nagels en het horen van verhalen vind ik erg leuk en naast mijn theater werk heel afwisselend om te doen. 

Ik heb de gediplomeerd allround nagelstyling opleiding afgerond bij Lalique te Heerhugowaard. Sinds Juli 2019 ben ik met veel plezier mijn eigen nagelsalon gestart. Daarnaast ben ik gecertificeerd IBX Salon en blijf ik mezelf scholen en trainen in het nagelvak en de natuurlijke nagel. 

Zelf ben ik in aanraking gekomen met kunstnagels toen ik delaminatie van de nagelplaten bij mijzelf ontdekte; de nagelplaten waren horizontaal gaan splijten. Ik had in eerste instantie geen idee hoe dit kwam, ik had er ook nooit eerder last van gehad. De ene op andere dag kreeg ik 'lelijke' en gespleten nagels die er ongezond uitzagen.

Ik wilde mijn nagels weer gezond hebben en ging op zoek bij verschillende nagelsalons voor een oplossing. Ik begon met kunstnagels, dit hield niet lang op mijn natuurlijke nagel. Daarbij had ik gewild dat ik IBX toen al ontdekt had, want daar lag de uiteindelijke oplossing in combinatie met het gebruik van heel veel dadi'oil!

Het IBX systeem hersteld, verstevigd en beschermd de nagel binnen IN. De repair van het tweedelig systeem verbind de losse nagelplaten weer aan elkaar en werkt als een steunkous voor zwakke nagels. Na 1 behandeling was de delaminatie verholpen en was er een gladde nagel te zien. 

Mijn probleem was verholpen bij regelmatig (1 x in de 3 weken) en dadi'oil gebruik. Ik kon de weg naar mooi verzorgde, natuurlijke nagels inslaan. Dit wil ik anderen ook bieden!

In augustus 2019 ben ik gecertificeerd IBX salon geworden.

Testimonia

Nieuwe set gel nagels

Na 5 weken

De kracht van IBX en dadi'oil

Zo is het begonnen... 

September 2019 >

Einde van de opleiding acryl

 

< Juni 2019

Zoekend naar de juiste invulling voor mijn salon binnen de mogelijkheden die we in huis hadden...Hier ben ik te zien aan onze 'omgebouwde' die ik kon uitklappen als mini salon.

 

Intussen is de hele ruimte aangepast, de tafel eruit en salon inventaris erin.

 

 

Theater in bij beroep

Sinds 2009 ben ik werkzaam als theater docent en regisseur in het regulier en buitenschoolse onderwijs, het amateur theater veld zowel volwassenen, jongeren en kinderen. Hiernaast begeleid ik basisschool docenten in het integreren van drama in de dagelijkse lespraktijk. 

Dit doe ik allemaal met plezier. Ik vind de afwisseling van het werken op hoge energie met groepen en het 1 op 1 op de millimeter werken in de salon erg prettig.