Home » SPA Manicure

Toe aan een verwenmoment voor jezelf?


Of heb je last van droge handen, ontstoken of ingescheurde nagelriemen?


Soms is een manicure behandeling niet alleen verwennerij, maar hoognodig!Stress, drukte, zorgen het is allemaal terug te zien en voelen in je huid en nagels.

Doordat je huid strak en droog aanvoelt wordt je steeds herinnerd aan het feit dat je niet lekker in je vel zit. 

Goed voor jezelf zorgen is dan het antwoord. Natuurlijk is goed en gezond eten en drinken altijd een goed idee. Daarnaast kunnen je huid en nagels wel een helpend handje gebruiken.

Soms ben je echt even toe aan een moment voor jezelf!

 

Bij het krijgen van een handmassage wordt je er aan herinnerd hoe vaak je je handen eigenlijk gebruikt. Hoe fijn het is dat deze 'werkpaarden' van het lichaam zich even kunnen en mogen ontspannen. Je zult merken dat door het masseren van de handen, de overgave van het ontspannen van je handen, de ontspanning en weldaad doorwerkt in je hele lichaam.

Je handen en huid worden gevoed door de rijke oliën, crème en masker. De muziek op de achtergrond werkt ontspannend en de geuren van de etherische oliën zorgen een extra diepe ontspanning. 

Je loopt de deur uit met een heerlijk zachte, verzorgde en gevoede huid. Als kers op de taart kun je je nagels laten lakken en ben je klaar om er weer tegen aan te kunnen.

SPA Manicure 

Dagelijks worden uw handen blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen maar ook bijvoorbeeld zonlicht en temperatuurwisselingen kunnen een schadelijke invloed hebben op uw handen. Hierdoor drogen de nagels en huid sterk uit.

Misschien herkent u het wel;  ontstoken, droge, schrale of ingescheurde nagelriemen. Een SPA Manicure behandeling is dan een goede manier om uw handen en nagels te verzorgen. De huid krijgt zo een betere doorbloeding. Na afloop van de behandeling heeft u heerlijke zachte handen en verzorgde nagels.

Thuis kunt u de resultaten van de behandeling langer behouden door dagelijks te smeren met een hoogwaardige nagelriem olie en lotion.

De manicure bestaat uit het schoonmaken van handen en nagels, nagels in vorm vijlen, nagelriemen verzorgen, handbadje met dode zeezout SOAK,  aanwezige dode velletjes weghalen bij de nagels en nagelriemen, verzorgende nagelriem olie en hand lotion, afsluiten met een verzorgende blanke lak.

Weldaad voor uw handen

U kunt uw handen en nagels extra diepte verzorging geven met een spa manicure. De spa manicure is een heerlijk ritueel met warm water en heerlijk diep voedende producten. Het handmasker wordt afgesloten met een paraffine pakking. Door de warmte van de warme paraffine dringen de voedende ingrediënten extra diep door in de huid en kunnen zij op een dieper niveau in de huid hun verzorgende werk doen. Daarnaast is de handmassage een heerlijke ontspanning voor handen en armen en daarmee voor lichaam en geest.

Spa manicure bestaat uit de manicure zoals hierboven beschreven, uitgebreid met een hand sugar scrub, hand en onderarm massage met een hoogwaardige olie, hand masker en paraffine pakking.

Voordelen van SPA Manicure

 • Heerlijk ontspannend
 • Weldadige ervaring
 • Keuze uit verschillende rijke crèmes, oliën en maskers
 • Producten zijn ook aan te schaffen voor thuis gebruik
 • Mooie verzorgde nagels, nagelriemen en handen
 • Uit te breiden met nagellak, gellak of kunstnagels

Vraag en antwoord

 • Ik heb een gevoelige huid, kan ik wel tegen de producten die je gebruikt?
  • Ik gebruik veilige producten die voor alle huidtypen gebruikt kunnen worden. Heeft u een allergie voor bepaalde ingrediënten, dan kunt u het beste even contact met me opnemen. Dan bespreken we de mogelijkheden. 
 • Ik houdt niet van de typische spa muziek met klankschalen. Kan dat uit?
  • Natuurlijk kan dat! Het is jouw tijd en ontspanning. Daar hoort muziek naar keuze bij.


Ik help je graag bij het het krijgen van je welverdiende ontspanning!

Groetjes Mareille